onsdag 22. januar 2014

Bukse og genser i litt annerledes farger!

Det har gått veldig mye i lilla og rosa her så nå ble jeg og lillesøster enige om at vi ville sy noe som var litt annerledes. Mønstrene er de "vanlige" fra Heil Spesiell og Jubel, men fargevalget er nytt! Jerseystoffene er fra Lillestoff og kjøpt av Olivias. Grønn isoli er fra Stoff og Stil og orange Hilco interlock fra Sydilla.Det var dårlig lys og mye blits da bildene ble tatt, så fargene ble litt blasse. Spesielt på genseren...


Tar med et ekstra bilde av lommen. Ble veldig fornøyd med kantingen!


11 kommentarer:

 1. Fine klær i herlige farger! Kjempefint å sy i noe annet enn jentefarger, jeg er litt på rosa/lilla-kjøret til lillemor selv og burde absolutt prøve noe annet :)

  SvarSlett
 2. Så flott sett! Jeg kjøpte akkurat de samme jerseystoffene på julexpo for å sy et plagg i lignende kombinasjon. Veldig pent sydd kanting på lommen! Krangler litt med min coverpro jeg og får litt hoppesting her og der. Men neste uke er mannen på reise så da skal symaskinene gå varm:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Jeg kjøpte også stoffene på symessa! Hoppesting har jeg aldri fått med CoverProen, men har jo hørt at det er et vanlig problem. Jeg slet litt med kantingen på genseren, men det ble bra da jeg byttet nåler.

   Slett
  2. Ja nålene kan fort ha en del av skylda. Har byttet nåler nå og skal prøve meg igjen, krysser fingerene for at de forsvinner nå:)

   Slett
 3. Kjempeflott! Friske og fine farger :) Deilig sett.

  SvarSlett
 4. Å så fint! Jeg digger andre farger enn rosa/lilla til jenter:) Kan jeg få låne bildet ditt til butikkens Facebookside (Olivias) ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Selvfølgelig kan du låne bildet!

   Slett
 5. Kult og friskt! Blir inspirert nå :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...