lørdag 8. februar 2014

Sett til nyfødt

Min gode venninne fikk ei lita jente for et par uker siden. Jeg måtte selvfølgelig sy noe til henne! Valget falt på knytebukse og body fra boka til Heilt Spesiell og Jubel.

Buksa er sydd av lilla isoli fra Stoff og Stil og bodyen av lilla blomsterjersey fra Gekko. Jeg tror dette er første gang jeg har sydd noe så lite (str. 56), men det gikk bra. Slet av en eller annen grunn litt med kantingen. Første gang CoverPro'en har kranglet med meg. Men det ble bra til slutt!

Her er noen bilder. Kun dårlige mobilbilder denne gangen, men det er da bedre enn ikke noe.


7 kommentarer:

 1. Nydelig babysett! Herlige farger! Jeg tror jeg skal ta med meg denne boka foran TV-en med OL og tegne av alle mønstrene jeg vil sy slik at jeg kan få en effektiv sydag på syrommet. Det er så mye fint og jeg har så mye stoff som venter på å bli forvandlet:)

  SvarSlett
 2. Hei igjen. Hvilke innstilinger bruker du på coverpro-maskinen når du syr med kantbåndsapparat? Da tenker jeg både på trådspenning og hjulene på siden. Bruker du en spesiell tykkelse på nålen? Jeg sliter med hoppesting og er redd kantene kan rakne.. Maskinen syr fint uten kantbåndsapprat

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg bruker 4 4 4 3 på trådspenning, diff 0,75 og stinglengde 4. Bruker de samme innstillingene både med og uten kantbåndsapparat, men stingene blir likevel mye tettere med kantbåndsapparatet. Tror bare jeg har prøvd nåltykkelse 80.

   Slett
  2. Tusen tusen takk! Nå har jeg ei symaskin som syr mer perfekt enn noen gang! Jeg endret både diff og stinglengde. Samtidig som jeg har funnet ut at vår coverpro trenger en helt bestemt nåltype; ELx705 Schmetz 14 og bra tråd. Jeg bestilte Toldi-lock tråd. Nå har jeg virkelig fått sygleden tilbake, hurra! Og tusen takk igjen! :)

   Slett
  3. Så bra at du har fått det til å fungere! Jeg bruker de samme nålene som deg.

   Slett
 3. Lekkert! Elsker lilla fargene på stoffene . virkelig nydelig sett <3

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...