mandag 6. januar 2014

Kjole til storesøster

På fredag var jeg og jentene på en liten handletur. Storesøster har vokst ut av det meste og trengte desperat noe nytt. Men i butikken var hun ikke særlig interessert i å få noe nytt. Hun er stor for alderen og må ha str 140, dvs at hun må over i ungdomsklærne og de synes hun er såååå kjedelige. Hun ville mye heller at mamma skulle sy noe fargerikt til henne! Da var det bare å reise hjem og sette i gang:

Første plagg ut ble en kjole etter mønster "Mareen" som jeg har kjøpt av Kreativ. Jeg skulle gjerne brukt mønster fra boka til Heilt Spesiell og Jubel, men de går bare til str. 128 så da ble det dette. Jeg har sydd denne genseren av mønsteret tidligere.

Selve kjolen er sydd i herlig kløver frottè som jeg kjøpte hos Funkjogging for lenge siden. Jeg synes det stoffet er så fantastisk fint så jeg har liksom spart litt på det... Det orange nederst på armene, i halsen og nederst på kjolen er Hilco interlock som jeg kjøpte av Sydilla på symessa på Lillestrøm. Den lilla interlocken på armene er av ukjent opphav.
Kjolen ble i alle fall fargerik, og storesøster fornøyd!5 kommentarer:

 1. Herlig kjole! Og helt enig: Myyyye finere enn det som fins i butikken. Smart jente du har. :)

  SvarSlett
 2. Flott og fargerik glad-kjole! :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelige kommentarer hobbymegher, Elin og Kristin!

  SvarSlett
 4. Denne kjolen digga jeg! Kule farger! takk for hyggelig kommentar på min blogg!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...