onsdag 11. juli 2012

Stoff-dilla!

Det er ikke så lenge siden jeg begynte å sy, og da hadde jeg selvfølgelig ingen stoffer liggende heller. På kort tid har jeg kjøpt litt mer stoff enn jeg har klart å sy opp.

Da vi var i Kristiansand i helga klarte jeg å presse inn en rask tur på Stoff og Stil. Selv om tiden var begrenset, endte jeg opp med noen meter stoff:Jeg kjøpte både isoli, ribb, jersey og bomull voile. Stoffet med sommerfulger skal bli kjole til meg selv, og det grønne bomullsstoffet skal bli en topp. De andre har jeg ikke noen konkrete planer for, men det dukker nok opp noe jeg har lyst til å bruke det til.

Jeg har også blant annet disse mønstrete jersey stoffene som venter på å bli til noe fint:Er de ikke fine?

4 kommentarer:

 1. Hei du!!
  Så artig...ikke ofte jeg finner en navnesøster heller :) men ifølge ssb er det visst ti av oss i dette landet ;) Hadde engang kontakt med ei dame på 60 år som hadde samme navn...men vi to er jo nesten like gamle, det er jo ekstra gøy :)

  Jeg syr jeg og, når jeg har tid, det er jo så morsomt...man kan jo lage hva man vil!!

  Liker godt klærne du lager, og disse stoffene var jo bare helt herlige!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar! Det er ikke så lenge siden jeg begynte å sy, men nå har jeg fått helt dilla. Som du sier kan man lage hva man vil! Artig å bli "kjent" med deg!

   Slett
 2. Her var det masse flotte stoffer!! Kjenner til det at det kan ta "litt" av når man først begynner å sy og handle stoffer... Hyllene mine er fulle, men likevel har jeg lyst på nye stoffer. Og jeg rekker jo aldri å sy så mye som jeg vil ;)

  SvarSlett
 3. Takk for det! Jeg synes også jeg har mye fine stoffer nå. Har mange planer for hva jeg har lyst å sy av det, men som du sier strekker ikke tiden alltid til...

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...