fredag 8. november 2013

Jakke og bukse til Alma

Jeg har sydd et nytt sett fra boka til Heilt Spesiell og Jubel. Denne gangen har jeg sydd bukse etter mønster "rød bukse med lommer" på side 29 og jakke etter mønster "Jakke med skyer" på side 69. Begge er sydd i str 104.

Stoffet i buksa er tynn dongeri med stretch fra Stoff og Stil. Stripestoffet er jersey fra samme sted. Ribben og stoffet i jakka (sweat) er fra Hilco og kjøpt hos fantastiske Sydilla.


Jeg er veldig fornøyd med kontrastsømmene på buksa. Coverproe'n kommer virkelig til sin rett på slike plagg!Hetta er foret med samme stripete jersey som  lommene på buksa. Jeg har tenkt til å sy matchende stripegenser også.


8 kommentarer:

 1. Lekkert sett! Jeg skal skaffe meg et eksemplar av boka på symessa i lillestrøm. Stoffet på jakka er så fint, og coverpro gjør susen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Det er bare å glede seg til å få boka mellom hendene!

   Slett
 2. Nydelig!
  Du er så flink m coverproen din! Er fortsatt ikke helt venn m min.. Innimellom får jeg ofte små løkker inne i sømmen. Lurer på om d har m sytråden (merket) å gjøre??... Har du erfaring m dette, eller bruker du alle slags merker m godt resultat?..

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig tilbakemelding! Jeg har bare brukt Gutermann Mara som jeg har kjøpt av Willy. Har ingen erfaring med annen tråd så jeg vet ikke om noen tråder fungerer bedre enn andre.

   Slett
 3. Kjempefint sett! Det blir veldig stilig med de kontrastsømmene:-)

  SvarSlett
 4. Et kjempeflott sett, og matchende genser til blir helt knall! Artig å se at buksemodellen funker i stretchdongri, det er litt mer barnehagevennlig og slitesterkt for de store barna, har jeg funnet ut (min femårige gutt har en egen evne til å slite og rive hull i bukseknær...).
  Har du lagt på vidden noe, eller blir buksa vid nok uten; tenker at dongrien har mindre stretch enn velour og lignende?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Jeg har ikke lagt til noe ekstra. Sydde den en størrelse større enn forrige bukse slik at hun har noe å vokse i. Ikke noe problem med stretch dongeri!

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...