mandag 17. november 2014

Kjole og tights igjen

Det var litt dårlig med klær i skapet til mellomste jenta vår, så da måtte vi sy litt igjen! Stofflageret er litt i største laget nå, så det er fint å sy litt av "gamle" stoffer.

Kjolen er "Retro kløverkjole" fra boka til Heilt Spesiell og Jubel. Jeg har sydd en slik til snuppa før også og den har vært en klar favoritt. Nå er den dessverre for liten så jubelen var stor når hun skjønte at hun skulle få en ny. Her er den forrige kjolen.

Denne gang har jeg sydd i velour, noe som viste seg å være litt mer krevende enn isoli. Men det ble bra til slutt! Velouren ble kjøpt hos Textart den gang de hadde nettbutikk. Jeg har hatt dette stoffet liggende ganske lenge fordi jeg synes det har vært vanskelig å finne farger som passer til, men jeg synes denne kombinasjonen ble ganske kul! Tightsen og forstykket er sydd i jersey fra Kreativ og så har jeg kantet med Hilco interlock fra samme sted. Mønsteret på tightsen har jeg brukt mange ganger før (Minikrea).

Kjole str. 110, tights str. 104/110


6 kommentarer:

 1. Så flotte farger! Ja, forstår godt at tøtta ble fornøyd!! Har tenkt å prøve meg på samme modellen til en niese til jul... Håper d går bra..!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Anbefaler denne kjolemodellen. Blir bra hver gang!

   Slett
 2. Kjempeflott antrekk! Helt enig i at de stoffene er fine sammen :)

  SvarSlett
 3. Herlig sett, du er kreativ:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Føler meg ikke så kreativ om dagen, så det var koselig å høre

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...