mandag 2. mars 2015

Bukse på ny maskin!

Forrige uke fikk jeg meg endelig ny symaskin! Jeg har lenge drømt om en ny maskin, men har ikke prioritert det pga at jeg syr mest i elastiske stoffer og da bruker jeg stort sett overlocken min. Nå har jeg planer om å sy mer i stumme stoffer og Janome EasyJeans er byttet ut med Pfaff Ambition 2.0!Første prosjekt på den nye maskinen var en bukse til mellomste jenta vår. Mønsteret er fra Ottobre 4/2012 og den er sydd i Hilco Easy Cotton fra Sydilla. Jeg hadde tenkt til å sy den buksa for et par år siden, men det ble ikke noe av og stoffet har blitt liggende. Den nye maskinen måtte jo prøves med en gang den kom i hus og da var det bare å ta fram det gamle prosjektet. Maskinen er virkelig en drøm å sy med! Mange muligheter og en helt annen presisjon enn hva jeg er vant til. Vi er allerede blitt veldig gode venner.

Her er resultatet:


Det er en vid modell som har lommer med doble stikninger både foran og bak. Strikk i livet og nederst på bena. I tillegg til strikk er det også knyting i livet. Jeg vurderte å sy alle stikningene med kontrastfarge, men var redd for at det ikke skulle bli pent. Nå angrer jeg, for sømmene ble veldig pene! Hadde aldri fått det så fint med min gamle maskin.

Her er et bilde som viser stikningene på lommen foran og bak og i sidesømmen før buksa er ferdig montert. Fint, ikke sant?


Slik ser buksa ut bak. For å pynte den opp litt kuttet jeg ut et hjerte i vinyl med Silhouetten min.


Nå gleder jeg meg til å sy videre, så i morgen drar jeg på Stoff og Stil og håper på god fangst!5 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny symaskin!
  Den syr veldig flotte stikninger i samarbeid med deg :)
  Og en fin bukse til jenta.

  SvarSlett
 2. Utrolig fin bukse og perfekte stikninger!

  SvarSlett
 3. Tusen takk begge to! Gleder meg til å sy mer på den nye maskinen!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med ny maskin! :) Håper du får mange flotte timer med den fremover!
  Jeg har prøvd å finne noe en epost til deg, her i bloggen. Men klarer ikke finne noe kontaktinfo til deg :) Vil du kontakte med meg på ta(at)altomhaandarbeide.no ? ;)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med ny symaskin! Det er stas! Flott bukse!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...