søndag 16. september 2012

Gensertunika og tights

Jeg fant denne flotte kløverfrottèen hos Funkjogging og tenkte med en gang at den ville være super til en høsttunika til minstejenta. Frottèen tykk og god med fantastisk flotte farger.

Gensertunikaen er laget etter inspirasjon fra en tunika snuppa hadde fra før. Jeg tegnet av så godt jeg kunne. Etter at den var ferdig tenkte jeg at den sikkert hadde vært fin med lilla lommer, men da får jeg heller lage en med lommer en annen gang. Tightsen er sydd etter mønster fra Ottobre 1/2012.


Tights og gensertunika

Gensertunika

Detalj med knepping i skulder

Tights (rart hvordan lilla blir blå på bilder)

Snuppa med antrekket (tightsen ble visst litt for stor...)


Tilslutt et nærbilde av det nydelige stoffet

lørdag 8. september 2012

Giraff-loop

I kveld fikk jeg lyst til å sy en loop. Blir liksom litt påvirket av alle bloggerne som syr slike for tiden. Jeg har fått litt giraff-dilla nå, så da ble det en giraff-loop! Jeg ville kombinere giraffstoffet med svart interlock, men oppdaget at jeg egentlig hadde litt for lite igjen. Utolmodig som jeg er, lagde jeg bare loopen litt smalere. Den ble bare ca 16 cm bred og 130 cm lang. Ser at den med fordel kunne vært litt bredere, men den ble fin likevell, ikke sant?

Loopen er sydd etter tutorial fra TinaF



søndag 2. september 2012

Giraff-genser!

Hvem sa at voksne ikke kan gå med giraff-genser? Da jeg så dette herlige giraffstoffet i nettbutikken til Kreativ visste jeg med en gang at jeg måtte sy denne genseren til meg selv av det. Synes stoffet er helt fantastisk!

Denne genseren er sydd etter eget hode. Det er en miks av ideer fra div. gensere jeg har fra før. Halsen er sydd etter tutorial av Annwes. Må si jeg ble veldig fornøyd tilslutt! Giraffstoffet er som sagt jersey fra kreativ og det svarte stoffet er Hilco interlock fra samme sted. Må si jeg er imponert over kvaliteten på begge stoffene.

Først et par "action-bilder":


Slik ser den ut når den ligger flatt:


Detalj på armen:



Se på dette fine stoffet da!:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...